O nama

 

Slavica JovanovicBeauty center LEPONOGA BETTY dugogodišnjim radom, znanjem i iskustvom, daje svojim poštovanim klijentima, dobre rezultate i još lepše trenutke uživanja u svim programima za negu lica i tela. Stvorena je veza poverenja izmedju stručnog tima koji radi i poštovanih klijenata koji dolaze sve ove godine, kao i novih koji ostaju sa nama.
Izabrana profesionalna francuska kozmetička kuća THALGO, sa kojom radimo osam godina, pravi je inovator u oblasti morske kozmetologije.
Njihove laboratorije koje se nalaze širom sveta, sa potpunom posvećenošću istražuju i najdublje dubine mora. Provodeći vreme u Francuskoj sa ciljem da što bolje i vise naučim sve o programima za lice i telo, kao vlasnik i odgovorno lice, garantujem dobre rezultate kako u nezi lica, svih tipova koža i starosti, tako i u nezi tela.
OJAČANI SIGURNOŠĆU, STRUČNOŠĆU I VAŠOM PODRŠKOM, RADIMO SA LJUBAVLJU I ŽELJOM DA BUDEMO JOŠ BOLJI.Odlučujući se za programe u salonu LEPONOGA BETTY, postajete sebi važniji, a drugima privlačniji i prijatniji.

*Put razvoja života neprekidno ide od nižeg ka višem obliku*

S POŠTOVANJEM *LEPONOGA BETTY* Gdja Slavica Jovanović

SalonSalon