Aktuelno

 

Hteli ili ne, veliki deo života počiva na lepoti, lepoti reči, duha, tela...
Proteklih godina, boravak i obuka u kozmetičkoj kući THALGO u Francuskoj na Azurnoj obali, učvrstile su moju odluku o izboru i daljioj saradnji. Neiscrpne lekovite i čudotvorne mogućnosti algi, daju odlične rezultate i nude svakodnevnu negu.
U velikim THALGOVIM SPA centrima širom Evrope, klijenti osim uživanja uspešno “leče” i skidaju višak kilograma i koriguju svoje telo, dopuna su NUTRITIVNI programi, pravljeni na potpuno prirodnoj osnovi. Isto tako uspešno pravi programe za lice, svih tipova i starosti kože. Programi lečenja aknerozne kože, kao i zatezanje i popunjavanje bora kod zrelih koža.
Vaša LEPONOGA BETTY uspešno već deset godina primenjuje kozmetiku i znanje, tako da dobijamo odlične rezultate i
veoma zadovoljne klijente.
Jedan od najvećih, BOLONJSKI SAJAM i ove 2010. god. ostavlja nas bez daha, zbog veličine i raznovrsnosti programa.
Thalgo je imao prepoznatljiv stand, boje i atmosfera mora i blagi ali specifično prijatan miris preparata. Moja druga kozmetička kuća LCN je blistala po lepoti programa u punom sjaju jer je slavila tačno 25 godina uspešnog rada. Takodje deset godina LCN i LEPONOGA BETTY rade programe nege vaših ruku i stopala. Svi problemi na stopalima i šakama, koji mogu biti jako neprijatni, uspešno se rešavaju. Izlivanje veštačkin noktiju, postala je potreba, a može biti i umetničko delo na rukama.
Polovinom maja 2010.god., počinje usavršavanje i dopuna programa YOGE I PILATESA kod najboljih trenera u našoj zemlji, radi sticanja novih priznanja.

NIJE VAŽNO STA RADIŠ, VAŽNO JE DA TO RADIŠ NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN.

S poštovanjem uvek tu i uvek vaša LEPONOGA BETTY
Gdja Slavica Jovanović

SalonSalon